Fälgar i Bollebygd

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bollebygd - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bollebygd. Om du befinner dig i eller i närheten av Bollebygd och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bollebygd. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bollebygd.
Annons:

Fälgar i Bollebygd

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bollebygd.

First Stop Bollebygd
Rävlandav. 20
517 91 BOLLEBYGD


Bollebygds Gummiverkstad AB
Rävlandav. 21 i
517 91 BOLLEBYGD


Däckteam
Rävlandav. 21 i
517 91 BOLLEBYGD


Däckarna
Kungsbackavägen
517 34 Bollebygd


Bollebygds Bil o. Miljöcenter AB
Granhemsv. 21
517 33 BOLLEBYGD

Annons:

Begagnade fälgar i Bollebygd

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bollebygd. För att ta reda på vilka däckföretag i Bollebygd som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bollebygd rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bollebygd

I Bollebygd fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bollebygd.

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bollebygd om du vill veta mer om Bollebygd som inte handlar om fälgar.

I Bollebygd fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bollebygd som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: