Fälgar i Brämhult

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Brämhult - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Brämhult. Om du befinner dig i eller i närheten av Brämhult och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Brämhult. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Brämhult.
Annons:

Fälgar i Brämhult

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Brämhult.

Bergmans Motor AB
Kornellg. 2
507 31 BRÄMHULT

Annons:

Begagnade fälgar i Brämhult

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Brämhult. För att ta reda på vilka däckföretag i Brämhult som eventuellt säljer begagnade fälgar i Brämhult rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Brämhult

I Brämhult fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du också läsa mer om Brämhult om du vill veta mer om Brämhult som inte handlar om fälgar.

I Brämhult fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Brämhult som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: