Fälgar i Dingle

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Dingle - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Dingle. Om du befinner dig i eller i närheten av Dingle och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Dingle. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Dingle.
Annons:

Fälgar i Dingle

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Dingle.

Brandt Volvo Renault Dacia
Kustv. 1
455 61 Dingle


Vianor
Åkarev. 16
455 97 DINGLE

Annons:

Begagnade fälgar i Dingle

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Dingle. För att ta reda på vilka däckföretag i Dingle som eventuellt säljer begagnade fälgar i Dingle rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Dingle

I Dingle fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Dingle.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du också läsa mer om Dingle om du vill veta mer om Dingle som inte handlar om fälgar.

I Dingle fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Dingle som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: