Fälgar i Färgelanda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Färgelanda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Färgelanda. Om du befinner dig i eller i närheten av Färgelanda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Färgelanda. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Färgelanda.
Annons:

Fälgar i Färgelanda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Färgelanda.

Jörgens Däck & Entreprenad
Håbyn Härströmmerud
458 93 Färgelanda

Annons:

Begagnade fälgar i Färgelanda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Färgelanda. För att ta reda på vilka däckföretag i Färgelanda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Färgelanda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Färgelanda

I Färgelanda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Färgelanda.

Färgelanda är en tätort och centralort i Färgelanda kommun, belägen i sydvästra Dalsland och i Västra Götalands län. Näringslivet består till största delen av bilindustriföretaget IAC.

Yta: 210,42 hektar
Invånarantal: 1894, år 2010

Här kan du också läsa mer om Färgelanda om du vill veta mer om Färgelanda som inte handlar om fälgar.

I Färgelanda fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Färgelanda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: