Fälgar i Fjällbacka

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fjällbacka - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fjällbacka. Om du befinner dig i eller i närheten av Fjällbacka och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fjällbacka. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fjällbacka.
Annons:

Fälgar i Fjällbacka

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fjällbacka.

Nyléns Däckservice
Sjöröd 18
457 43 Fjällbacka

Annons:

Begagnade fälgar i Fjällbacka

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fjällbacka. För att ta reda på vilka däckföretag i Fjällbacka som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fjällbacka rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fjällbacka

I Fjällbacka fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fjällbacka.

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fjällbacka om du vill veta mer om Fjällbacka som inte handlar om fälgar.

I Fjällbacka fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fjällbacka som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: