Fälgar i Floby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Floby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Floby. Om du befinner dig i eller i närheten av Floby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Floby. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Floby.
Annons:

Fälgar i Floby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Floby.

Gustafssons Bildäck i Floby AB
Industrig. 5
521 51 Floby


Euromaster
Industrig. 5
521 51 Floby

Annons:

Begagnade fälgar i Floby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Floby. För att ta reda på vilka däckföretag i Floby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Floby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Floby

I Floby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Floby.

Floby är en tätort i Falköpings kommun. De största företagen är Volvo Personvagnar (380 anställda), som tillverkar bromsskivor, navmoduler och vevstakar till fordonsindustrin, och Autokaross Rescue Systems (tidigare Autokaross i Floby) (80 anställda)

Yta: 226,42 hektar
Invånarantal: 1499, år 2010

Här kan du också läsa mer om Floby om du vill veta mer om Floby som inte handlar om fälgar.

I Floby fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Floby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: