Fälgar i Floda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Floda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Floda. Om du befinner dig i eller i närheten av Floda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Floda. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Floda.
Annons:

Fälgar i Floda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Floda.

Ezras Däck- & Bilservice i Floda HB
Skallsjö Stommens v. 13
448 32 FLODA

Annons:

Begagnade fälgar i Floda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Floda. För att ta reda på vilka däckföretag i Floda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Floda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Floda

I Floda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du också läsa mer om Floda om du vill veta mer om Floda som inte handlar om fälgar.

I Floda fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Floda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: