Fälgar i Fristad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fristad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fristad. Om du befinner dig i eller i närheten av Fristad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fristad. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fristad.
Annons:

Fälgar i Fristad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fristad.

Rolands Däckservice AB
Vängav. 11
513 32 FRISTAD


Gingri Motor AB
Gingri Berghäll
513 95 Fristad

Annons:

Begagnade fälgar i Fristad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fristad. För att ta reda på vilka däckföretag i Fristad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fristad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fristad

I Fristad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fristad.

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fristad om du vill veta mer om Fristad som inte handlar om fälgar.

I Fristad fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fristad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: