Fälgar i Göteborg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Göteborg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Göteborg. Om du befinner dig i eller i närheten av Göteborg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Göteborg. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Göteborg.
Annons:

Fälgar i Göteborg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Göteborg.

Netto-Däck
Hildedalsg. 4 A
417 05 Göteborg


Hisinge Bil & Däck
Gamla tuvevägen 26
417 05 Göteborg


Hedbergs Bil & Motor
Östergärde Industriväg 510
417 29 Göteborg


Andréns Gummiverkstad AB
Stenkolsgatan 17
417 07 Göteborg


BDS Hisingen
Hildedalsg. 30
417 05 Göteborg


Mekonomen
Deltav. 4
417 05 Göteborg

Annons:

Begagnade fälgar i Göteborg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Göteborg. För att ta reda på vilka däckföretag i Göteborg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Göteborg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Göteborg

I Göteborg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du också läsa mer om Göteborg om du vill veta mer om Göteborg som inte handlar om fälgar.

I Göteborg fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Göteborg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: