Fälgar i Grebbestad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Grebbestad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Grebbestad. Om du befinner dig i eller i närheten av Grebbestad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Grebbestad. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Grebbestad.
Annons:

Fälgar i Grebbestad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Grebbestad.

Eks Motor
Heden 1
457 95 GREBBESTAD

Annons:

Begagnade fälgar i Grebbestad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Grebbestad. För att ta reda på vilka däckföretag i Grebbestad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Grebbestad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Grebbestad

I Grebbestad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Grebbestad.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du också läsa mer om Grebbestad om du vill veta mer om Grebbestad som inte handlar om fälgar.

I Grebbestad fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Grebbestad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: