Fälgar i Grimsås

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Grimsås - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Grimsås. Om du befinner dig i eller i närheten av Grimsås och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Grimsås. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Grimsås.
Annons:

Fälgar i Grimsås

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Grimsås.

Däck & Maskin Piraten
Sannelund 1
514 95 GRIMSÅS

Annons:

Begagnade fälgar i Grimsås

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Grimsås. För att ta reda på vilka däckföretag i Grimsås som eventuellt säljer begagnade fälgar i Grimsås rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Grimsås

I Grimsås fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Grimsås.

Grimsås är en tätort i Tranemo kommun med cirka 700 invånare. Det är ungefär 17 km vägledes till centralorten Tranemo och 8 km till grannorten Hestra i Jönköpings län.

Yta: 88,14 hektar
Invånarantal: 721, år 2010

Här kan du också läsa mer om Grimsås om du vill veta mer om Grimsås som inte handlar om fälgar.

I Grimsås fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Grimsås som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: