Fälgar i Gunnilse

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Gunnilse - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Gunnilse. Om du befinner dig i eller i närheten av Gunnilse och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Gunnilse. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Gunnilse.
Annons:

Fälgar i Gunnilse

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Gunnilse.

First Stop Gunnilse
Äsperedsg. 13
424 57 GUNNILSE


Ids Industri O Däckservice AB
Äsperedsg. 13
424 57 GUNNILSE


Gunillas Däckservice AB
Äsperedsg. 13
424 57 GUNNILSE


Örns Bilskrot AB
Långavallsg. 17
424 57 GUNNILSE

Annons:

Begagnade fälgar i Gunnilse

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Gunnilse. För att ta reda på vilka däckföretag i Gunnilse som eventuellt säljer begagnade fälgar i Gunnilse rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Gunnilse

I Gunnilse fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Gunnilse.

Gunnilse är en ort i primärområdet Gunnilse i nordöstra delarna av Göteborgs kommun i stadsdelen Angered (Angereds socken). SCB har för orten avgränsat och namnsatt två småorter, Gunnilse (västra delen) och Gunnilse (östra delen), där den östra delen upphörde i och med sammanställningen 2010.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 113, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gunnilse om du vill veta mer om Gunnilse som inte handlar om fälgar.

I Gunnilse fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Gunnilse som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: