Fälgar i Hällekis

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hällekis - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hällekis. Om du befinner dig i eller i närheten av Hällekis och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hällekis. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hällekis.
Annons:

Fälgar i Hällekis

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hällekis.

Björks Verkstad
Gössäters Gård 1
533 94 HÄLLEKIS

Annons:

Begagnade fälgar i Hällekis

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hällekis. För att ta reda på vilka däckföretag i Hällekis som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hällekis rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hällekis

I Hällekis fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hällekis.

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånarantal: 704, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hällekis om du vill veta mer om Hällekis som inte handlar om fälgar.

I Hällekis fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hällekis som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: