Fälgar i Hällevadsholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hällevadsholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hällevadsholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Hällevadsholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hällevadsholm. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hällevadsholm.
Annons:

Fälgar i Hällevadsholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hällevadsholm.

Motor Väst / Ad Bildelar
N. Bohusv. 20
457 60 Hällevadsholm


MotorVäst AB
N. Bohusv. 20
457 60 Hällevadsholm

Annons:

Begagnade fälgar i Hällevadsholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hällevadsholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Hällevadsholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hällevadsholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hällevadsholm

I Hällevadsholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hällevadsholm.

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hällevadsholm om du vill veta mer om Hällevadsholm som inte handlar om fälgar.

I Hällevadsholm fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hällevadsholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: