Fälgar i Hindås

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hindås - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hindås. Om du befinner dig i eller i närheten av Hindås och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hindås. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hindås.
Annons:

Fälgar i Hindås

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hindås.

Hindås Däck & Fordonsservice
Kvarndammsv. 10
438 54 Hindås

Annons:

Begagnade fälgar i Hindås

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hindås. För att ta reda på vilka däckföretag i Hindås som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hindås rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hindås

I Hindås fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hindås.

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hindås om du vill veta mer om Hindås som inte handlar om fälgar.

I Hindås fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hindås som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: