Fälgar i Hjo

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hjo - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hjo. Om du befinner dig i eller i närheten av Hjo och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hjo. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hjo.
Annons:

Fälgar i Hjo

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hjo.

Blikstorps Bilskrot AB
Hagalundsv. 6
544 93 Hjo


Däckteam
Gesällv. 2
544 50 HJO


Däckteam & Dinitrolcenter Hjo
Gesällv. 2
544 50 HJO

Annons:

Begagnade fälgar i Hjo

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hjo. För att ta reda på vilka däckföretag i Hjo som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hjo rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hjo

I Hjo fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hjo om du vill veta mer om Hjo som inte handlar om fälgar.

I Hjo fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hjo som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: