Fälgar i Hönö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hönö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hönö. Om du befinner dig i eller i närheten av Hönö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hönö. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hönö.
Annons:

Fälgar i Hönö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hönö.

Däckteam
Andv. 1
475 40 Hönö


Allt i Bil AB
Andv. 5
475 40 Hönö


Däckservice På Hönö AB
Andv. 1
475 40 Hönö

Annons:

Begagnade fälgar i Hönö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hönö. För att ta reda på vilka däckföretag i Hönö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hönö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hönö

I Hönö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hönö om du vill veta mer om Hönö som inte handlar om fälgar.

I Hönö fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hönö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: