Fälgar i Horred

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Horred - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Horred. Om du befinner dig i eller i närheten av Horred och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Horred. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Horred.
Annons:

Fälgar i Horred

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Horred.

HJULBULTEN`S DÄCK & FÄLG
Stationsv. 44
519 31 HORRED

Annons:

Begagnade fälgar i Horred

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Horred. För att ta reda på vilka däckföretag i Horred som eventuellt säljer begagnade fälgar i Horred rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Horred

I Horred fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du också läsa mer om Horred om du vill veta mer om Horred som inte handlar om fälgar.

I Horred fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Horred som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: