Fälgar i Hova

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hova - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hova. Om du befinner dig i eller i närheten av Hova och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hova. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hova.
Annons:

Fälgar i Hova

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hova.

Hova Däck & Batterier
Mariestadsv. 36 B
548 32 Hova


Piscator Bilverkstad
Fräsareg. 6
548 31 HOVA

Annons:

Begagnade fälgar i Hova

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hova. För att ta reda på vilka däckföretag i Hova som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hova rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hova

I Hova fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hova.

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hova om du vill veta mer om Hova som inte handlar om fälgar.

I Hova fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hova som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: