Fälgar i Kållekärr

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kållekärr - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kållekärr. Om du befinner dig i eller i närheten av Kållekärr och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kållekärr. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kållekärr.
Annons:

Fälgar i Kållekärr

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kållekärr.

Tjörns Däck
Nicklassons v. 1
471 94 KÅLLEKÄRR

Annons:

Begagnade fälgar i Kållekärr

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kållekärr. För att ta reda på vilka däckföretag i Kållekärr som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kållekärr rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kållekärr

I Kållekärr fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kållekärr om du vill veta mer om Kållekärr som inte handlar om fälgar.

I Kållekärr fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kållekärr som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: