Fälgar i Kållered

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kållered - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kållered. Om du befinner dig i eller i närheten av Kållered och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kållered. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kållered.
Annons:

Fälgar i Kållered

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kållered.

Äpplekullens Bil & Däckservice AB
Ekenleden 1
428 36 Kållered


Skrotfrag Kållered
Bangårdsv. 13
428 36 Kållered


DÄCKMASTER/Däck & Fälgmästaren i Kållered AB
G. Riksv. 151
428 36 Kållered

Annons:

Begagnade fälgar i Kållered

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kållered. För att ta reda på vilka däckföretag i Kållered som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kållered rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kållered

I Kållered fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kållered om du vill veta mer om Kållered som inte handlar om fälgar.

I Kållered fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kållered som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: