Fälgar i Karlsborg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Karlsborg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Karlsborg. Om du befinner dig i eller i närheten av Karlsborg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Karlsborg. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Karlsborg.
Annons:

Fälgar i Karlsborg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Karlsborg.

Breviks Däck
Brevik Solhem 1
546 91 Karlsborg

Annons:

Begagnade fälgar i Karlsborg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Karlsborg. För att ta reda på vilka däckföretag i Karlsborg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Karlsborg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Karlsborg

I Karlsborg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlsborg om du vill veta mer om Karlsborg som inte handlar om fälgar.

I Karlsborg fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Karlsborg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: