Fälgar i Kode

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kode - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kode. Om du befinner dig i eller i närheten av Kode och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kode. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kode.
Annons:

Fälgar i Kode

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kode.

J Zackrisson Bilservice AB
Hedsv. 11
442 60 KODE

Annons:

Begagnade fälgar i Kode

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kode. För att ta reda på vilka däckföretag i Kode som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kode rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kode

I Kode fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kode om du vill veta mer om Kode som inte handlar om fälgar.

I Kode fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kode som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: