Fälgar i Kungshamn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kungshamn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kungshamn. Om du befinner dig i eller i närheten av Kungshamn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kungshamn. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kungshamn.
Annons:

Fälgar i Kungshamn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kungshamn.

Rogers Däck
Rosengårdsg. 20
456 32 Kungshamn


BBH Bildelar AB
Televerksv. 8
456 33 KUNGSHAMN

Annons:

Begagnade fälgar i Kungshamn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kungshamn. För att ta reda på vilka däckföretag i Kungshamn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kungshamn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kungshamn

I Kungshamn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungshamn om du vill veta mer om Kungshamn som inte handlar om fälgar.

I Kungshamn fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kungshamn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: