Fälgar i Landvetter

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Landvetter - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Landvetter. Om du befinner dig i eller i närheten av Landvetter och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Landvetter. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Landvetter.
Annons:

Fälgar i Landvetter

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Landvetter.

Däck & Fälgcenter I Mölnlycke AB
Ö. Björrödsv. 13
438 93 Landvetter


World Of Wheels Nordic AB
Magasinsv. 7
438 36 LANDVETTER


BTS-Verkstad
Bårekulla Sjöv. 5
438 91 Landvetter


Däck & Fälg
Magasinsv. 7
438 36 LANDVETTER

Annons:

Begagnade fälgar i Landvetter

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Landvetter. För att ta reda på vilka däckföretag i Landvetter som eventuellt säljer begagnade fälgar i Landvetter rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Landvetter

I Landvetter fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Landvetter.

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här kan du också läsa mer om Landvetter om du vill veta mer om Landvetter som inte handlar om fälgar.

I Landvetter fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Landvetter som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: