Fälgar i Lerum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lerum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lerum. Om du befinner dig i eller i närheten av Lerum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lerum. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lerum.
Annons:

Fälgar i Lerum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lerum.

First Stop Lerum
Pomonav. 2
443 35 Lerum


BDS Lerum
Göteborgsv. 6
443 30 LERUM


Mekonomen Bilverkstad, Malmqvist Service AB
Kolborydsv. 2
443 51 Lerum


Lerums Gummiverkstad AB
Pomonav. 2
443 35 Lerum

Annons:

Begagnade fälgar i Lerum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lerum. För att ta reda på vilka däckföretag i Lerum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lerum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lerum

I Lerum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lerum om du vill veta mer om Lerum som inte handlar om fälgar.

I Lerum fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lerum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: