Fälgar i Lindome

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lindome - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lindome. Om du befinner dig i eller i närheten av Lindome och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lindome. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lindome.
Annons:

Fälgar i Lindome

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lindome.

Bilhuset i Lindome AB
Smidesv. 1
437 36 LINDOME

Annons:

Begagnade fälgar i Lindome

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lindome. För att ta reda på vilka däckföretag i Lindome som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lindome rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lindome

I Lindome fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lindome om du vill veta mer om Lindome som inte handlar om fälgar.

I Lindome fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lindome som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: