Fälgar i Ljungskile

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ljungskile - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ljungskile. Om du befinner dig i eller i närheten av Ljungskile och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ljungskile. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ljungskile.
Annons:

Fälgar i Ljungskile

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ljungskile.

Restenäs Bil & Bildelar AB
Restenäs 165
459 93 Ljungskile


Däck & Fordonsservice i Ljungskile AB
Bakeröd 350
459 91 Ljungskile

Annons:

Begagnade fälgar i Ljungskile

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ljungskile. För att ta reda på vilka däckföretag i Ljungskile som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ljungskile rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ljungskile

I Ljungskile fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ljungskile.

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ljungskile om du vill veta mer om Ljungskile som inte handlar om fälgar.

I Ljungskile fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ljungskile som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: