Fälgar i Lysekil

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lysekil - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lysekil. Om du befinner dig i eller i närheten av Lysekil och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lysekil. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lysekil.
Annons:

Fälgar i Lysekil

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lysekil.

Niklassons Gummi Verkstad AB
Lyse-lycke 122
453 91 LYSEKIL


Brandt Volvo Renault Dacia
Förrådsv. 1
453 38 Lysekil

Annons:

Begagnade fälgar i Lysekil

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lysekil. För att ta reda på vilka däckföretag i Lysekil som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lysekil rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lysekil

I Lysekil fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lysekil.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lysekil om du vill veta mer om Lysekil som inte handlar om fälgar.

I Lysekil fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lysekil som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: