Fälgar i Mellerud

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Mellerud - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Mellerud. Om du befinner dig i eller i närheten av Mellerud och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Mellerud. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Mellerud.
Annons:

Fälgar i Mellerud

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Mellerud.

Bildelsshopen AB
Landsvägsgatan 80
464 34 MELLERUD


Däckteam
Verkstadsg. 6
464 34 MELLERUD


Forspeed I Mellerud AB
Linderud 6
464 94 MELLERUD


Auto-Gruppen I Västsverige AB
Ör torp
464 92 MELLERUD


West-Bike Motor & Service
Söderg. 15
464 33 Mellerud

Annons:

Begagnade fälgar i Mellerud

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Mellerud. För att ta reda på vilka däckföretag i Mellerud som eventuellt säljer begagnade fälgar i Mellerud rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Mellerud

I Mellerud fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mellerud om du vill veta mer om Mellerud som inte handlar om fälgar.

I Mellerud fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Mellerud som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: