Fälgar i Munkedal

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Munkedal - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Munkedal. Om du befinner dig i eller i närheten av Munkedal och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Munkedal. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Munkedal.
Annons:

Fälgar i Munkedal

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Munkedal.

Håby Däck AB/Däckpartner
Lyckhemsv. 1
455 91 MUNKEDAL


Usaparts & Service
Smedbergsv. 27
455 35 MUNKEDAL


Automedia Bildelar
Lärlingsv. 4
455 35 MUNKEDAL


Kvistrum Däck o. Bilservice AB
Kviströmsv. 16
455 31 MUNKEDAL


Malmgren Bilcentrum
Smedbergsv. 31
455 35 MUNKEDAL


K. Smiths Däck O Bilservice
Kviströmsv. 17
455 31 MUNKEDAL

Annons:

Begagnade fälgar i Munkedal

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Munkedal. För att ta reda på vilka däckföretag i Munkedal som eventuellt säljer begagnade fälgar i Munkedal rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Munkedal

I Munkedal fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Munkedal.

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Här kan du också läsa mer om Munkedal om du vill veta mer om Munkedal som inte handlar om fälgar.

I Munkedal fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Munkedal som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: