Fälgar i Olofstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Olofstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Olofstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Olofstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Olofstorp. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Olofstorp.
Annons:

Fälgar i Olofstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Olofstorp.

Rrh Bilservice & Däck AB
Gräsåsv. 2
424 70 OLOFSTORP

Annons:

Begagnade fälgar i Olofstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Olofstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Olofstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Olofstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Olofstorp

I Olofstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Olofstorp.

Olofstorp är en tätort och stadsdel i primärområdet Bergum i nordöstra delen av Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Norr om orten går länsväg 190 och genom samhället rinner Lärjeån

Yta: 251,44 hektar
Invånarantal: 3378, år 2010

Här kan du också läsa mer om Olofstorp om du vill veta mer om Olofstorp som inte handlar om fälgar.

I Olofstorp fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Olofstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: