Fälgar i Partille

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Partille - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Partille. Om du befinner dig i eller i närheten av Partille och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Partille. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Partille.
Annons:

Fälgar i Partille

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Partille.

Partille Bilservice
Eckens v. 24
433 33 PARTILLE


Mekonomen Bilverkstad Enander Bil AB
Benjamins v. 2
433 38 Partille


Partille Verkstad & Däck
G. Kronv. 94
433 38 Partille


Vianor
Järnringen 50
433 30 Partille


Mt Begparts AB
Galoppvägen 5C
433 33 Partille


Däcksson Partille
Eckens v. 34
433 33 PARTILLE

Annons:

Begagnade fälgar i Partille

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Partille. För att ta reda på vilka däckföretag i Partille som eventuellt säljer begagnade fälgar i Partille rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Partille

I Partille fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Partille.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du också läsa mer om Partille om du vill veta mer om Partille som inte handlar om fälgar.

I Partille fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Partille som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: