Fälgar i Sandared

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sandared - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sandared. Om du befinner dig i eller i närheten av Sandared och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sandared. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sandared.
Annons:

Fälgar i Sandared

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sandared.

Åhléns Gummiverkstad
Furudalsv. 14
518 31 Sandared


P Ottosson Bil & Däck AB
Furudalsv. 12
518 31 Sandared

Annons:

Begagnade fälgar i Sandared

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sandared. För att ta reda på vilka däckföretag i Sandared som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sandared rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sandared

I Sandared fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sandared.

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sandared om du vill veta mer om Sandared som inte handlar om fälgar.

I Sandared fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sandared som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: