Fälgar i Sävedalen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sävedalen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sävedalen. Om du befinner dig i eller i närheten av Sävedalen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sävedalen. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sävedalen.
Annons:

Fälgar i Sävedalen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sävedalen.

Sandén & Larsson Bil AB
Industriv. 41
433 61 Sävedalen


Bilia Personbilar AB
Göteborgsvägen 36-44
433 60 Sävedalen

Annons:

Begagnade fälgar i Sävedalen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sävedalen. För att ta reda på vilka däckföretag i Sävedalen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sävedalen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sävedalen

I Sävedalen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sävedalen.

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här kan du också läsa mer om Sävedalen om du vill veta mer om Sävedalen som inte handlar om fälgar.

I Sävedalen fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sävedalen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: