Fälgar i Skene

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skene - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skene. Om du befinner dig i eller i närheten av Skene och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skene. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skene.
Annons:

Fälgar i Skene

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skene.

Däckteam
Redskapsg. 4
511 62 SKENE


Team Bildelen i Mark
Gästgivareg. 4
511 61 Skene

Annons:

Begagnade fälgar i Skene

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skene. För att ta reda på vilka däckföretag i Skene som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skene rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skene

I Skene fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skene.

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skene om du vill veta mer om Skene som inte handlar om fälgar.

I Skene fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skene som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: