Fälgar i Sollebrunn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sollebrunn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sollebrunn. Om du befinner dig i eller i närheten av Sollebrunn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sollebrunn. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sollebrunn.
Annons:

Fälgar i Sollebrunn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sollebrunn.

Lundins Bil & Maskin
Mjölseredsv. 19
441 75 SOLLEBRUNN


Sollebrunns Bil & Däckservice AB
Centrumg. 5
441 70 Sollebrunn

Annons:

Begagnade fälgar i Sollebrunn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sollebrunn. För att ta reda på vilka däckföretag i Sollebrunn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sollebrunn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sollebrunn

I Sollebrunn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sollebrunn.

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sollebrunn om du vill veta mer om Sollebrunn som inte handlar om fälgar.

I Sollebrunn fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sollebrunn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: