Fälgar i Stenkullen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Stenkullen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Stenkullen. Om du befinner dig i eller i närheten av Stenkullen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Stenkullen. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Stenkullen.
Annons:

Fälgar i Stenkullen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Stenkullen.

Pedersen Däck AB
Däckv. 2
443 61 STENKULLEN


Alkeras Bil AB
Däckv. 3
443 61 STENKULLEN


Skrotfrag Stenkullen
Plåtv. 11
443 61 STENKULLEN

Annons:

Begagnade fälgar i Stenkullen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Stenkullen. För att ta reda på vilka däckföretag i Stenkullen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Stenkullen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Stenkullen

I Stenkullen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Stenkullen.

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du också läsa mer om Stenkullen om du vill veta mer om Stenkullen som inte handlar om fälgar.

I Stenkullen fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Stenkullen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: