Fälgar i Stenstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Stenstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Stenstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Stenstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Stenstorp. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Stenstorp.
Annons:

Fälgar i Stenstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Stenstorp.

Hirschbergs Autoservice
Stenstorp
521 61 STENSTORP

Annons:

Begagnade fälgar i Stenstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Stenstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Stenstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Stenstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Stenstorp

I Stenstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Stenstorp.

Stenstorp är en tätort i Stenstorps socken i Falköpings kommun, 17 km nordost om Falköping och 17 km sydväst om Skövde. I Stenstorp finns Falbygdens Ostnederlag AB (ostlagring med 35 anställda).

Yta: 165,99 hektar
Invånarantal: 1668, år 2010

Här kan du också läsa mer om Stenstorp om du vill veta mer om Stenstorp som inte handlar om fälgar.

I Stenstorp fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Stenstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: