Fälgar i Strömstad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Strömstad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Strömstad. Om du befinner dig i eller i närheten av Strömstad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Strömstad. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Strömstad.
Annons:

Fälgar i Strömstad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Strömstad.

First Stop Strömstad
Hasselgatan 3
452 33 Strömstad


Strömstads Däck &Fälg AB
Prästängsv. 27
452 33 Strömstad


Ana Bil Strömstad
Hasselgatan 6
452 33 Strömstad


Mekonomen
Kileg. 2 A
452 33 Strömstad


AK Däck OCH Bilservice AB
Vättlandsbron 1
452 94 STRÖMSTAD


Däckshopen i Strömstad AB
Hasselgatan 3
452 33 Strömstad


Brandt Volvo Renault Dacia
Tångenv. 1
452 35 Strömstad

Annons:

Begagnade fälgar i Strömstad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Strömstad. För att ta reda på vilka däckföretag i Strömstad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Strömstad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Strömstad

I Strömstad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Strömstad.

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här kan du också läsa mer om Strömstad om du vill veta mer om Strömstad som inte handlar om fälgar.

I Strömstad fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Strömstad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: