Fälgar i Surte

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Surte - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Surte. Om du befinner dig i eller i närheten av Surte och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Surte. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Surte.
Annons:

Fälgar i Surte

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Surte.

Surte Däck & Service
Göteborgsv. 7
445 57 Surte


Ronny Magnusson Bil AB
Göteborgsv. 98
445 55 Surte


Ths Auto Parts
Kvarnv. 3
445 57 Surte

Annons:

Begagnade fälgar i Surte

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Surte. För att ta reda på vilka däckföretag i Surte som eventuellt säljer begagnade fälgar i Surte rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Surte

I Surte fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Surte.

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Här kan du också läsa mer om Surte om du vill veta mer om Surte som inte handlar om fälgar.

I Surte fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Surte som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: