Fälgar i Svanesund

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Svanesund - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Svanesund. Om du befinner dig i eller i närheten av Svanesund och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Svanesund. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Svanesund.
Annons:

Fälgar i Svanesund

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Svanesund.

Urban Boy Bilreservdelar HB
Myckleby 248
472 93 Svanesund

Annons:

Begagnade fälgar i Svanesund

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Svanesund. För att ta reda på vilka däckföretag i Svanesund som eventuellt säljer begagnade fälgar i Svanesund rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Svanesund

I Svanesund fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Svanesund.

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånarantal: 1518, år 2010

Här kan du också läsa mer om Svanesund om du vill veta mer om Svanesund som inte handlar om fälgar.

I Svanesund fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Svanesund som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: