Fälgar i Tanumshede

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tanumshede - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tanumshede. Om du befinner dig i eller i närheten av Tanumshede och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tanumshede. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tanumshede.
Annons:

Fälgar i Tanumshede

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tanumshede.

G T Däck AB
Industriv. 6
457 31 Tanumshede


First Stop Tanumshede
Industriv. 6
457 31 Tanumshede


Brandt Ford LandRover
Industriv. 2
457 31 Tanumshede

Annons:

Begagnade fälgar i Tanumshede

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tanumshede. För att ta reda på vilka däckföretag i Tanumshede som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tanumshede rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tanumshede

I Tanumshede fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tanumshede.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tanumshede om du vill veta mer om Tanumshede som inte handlar om fälgar.

I Tanumshede fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tanumshede som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: