Fälgar i Tibro

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tibro - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tibro. Om du befinner dig i eller i närheten av Tibro och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tibro. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tibro.
Annons:

Fälgar i Tibro

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tibro.

Tibro Autoservice AB
Norra v. 5
543 35 Tibro


Bilåtervinning i Tibro AB
Värsåsv. 42
543 35 Tibro


Euromaster
V. Långg. 173
543 35 Tibro


P-G Larsson Bildelar AB
Rydsgatan 12
543 51 Tibro

Annons:

Begagnade fälgar i Tibro

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tibro. För att ta reda på vilka däckföretag i Tibro som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tibro rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tibro

I Tibro fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tibro.

Tibro är en tätort i Västergötland samt centralort i Tibro kommun, Västra Götalands län. Tibro ligger knappt två mil öster om Skövde. Genom Tibro flyter ån Tidan som har bidragit till ortens namn. Orten är en stationsort då samhället har byggts upp kring järnvägen.

Yta: 737,14 hektar
Invånarantal: 8018, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tibro om du vill veta mer om Tibro som inte handlar om fälgar.

I Tibro fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tibro som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: