Fälgar i Tidaholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Tidaholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Tidaholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Tidaholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Tidaholm. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Tidaholm.
Annons:

Fälgar i Tidaholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Tidaholm.

Kjells Bildemontering
Klämmesbo Rödåkra
522 94 Tidaholm


Fredrikssons Bil & Motor, HB
S. Kungsv. 5
522 34 Tidaholm


Hugos Bildelar
Torgg. 18
522 31 TIDAHOLM


Euromaster
Skaftg. 2
522 30 Tidaholm


Pelle Millqvist Däckservice, AB
Skaftg. 2
522 30 Tidaholm

Annons:

Begagnade fälgar i Tidaholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Tidaholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Tidaholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Tidaholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Tidaholm

I Tidaholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Tidaholm.

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du också läsa mer om Tidaholm om du vill veta mer om Tidaholm som inte handlar om fälgar.

I Tidaholm fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Tidaholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: