Fälgar i Timmele

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Timmele - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Timmele. Om du befinner dig i eller i närheten av Timmele och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Timmele. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Timmele.
Annons:

Fälgar i Timmele

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Timmele.

Rogers Biltillbehör
Hagmarksv. 10
523 72 Timmele

Annons:

Begagnade fälgar i Timmele

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Timmele. För att ta reda på vilka däckföretag i Timmele som eventuellt säljer begagnade fälgar i Timmele rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Timmele

I Timmele fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Timmele.

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du också läsa mer om Timmele om du vill veta mer om Timmele som inte handlar om fälgar.

I Timmele fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Timmele som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: