Fälgar i Torslanda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Torslanda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Torslanda. Om du befinner dig i eller i närheten av Torslanda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Torslanda. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Torslanda.
Annons:

Fälgar i Torslanda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Torslanda.

Td Bilservice AB
Flygfältsg. 9
423 37 TORSLANDA


Amhults Däck, AB
Flygfältsg. 13
423 37 TORSLANDA


Lagga Däck & Bilservice AB
Flygmotorsv. 1
423 37 TORSLANDA

Annons:

Begagnade fälgar i Torslanda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Torslanda. För att ta reda på vilka däckföretag i Torslanda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Torslanda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Torslanda

I Torslanda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du också läsa mer om Torslanda om du vill veta mer om Torslanda som inte handlar om fälgar.

I Torslanda fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Torslanda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: