Fälgar i Trollhättan

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Trollhättan - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Trollhättan. Om du befinner dig i eller i närheten av Trollhättan och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Trollhättan. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Trollhättan.
Annons:

Fälgar i Trollhättan

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Trollhättan.

MECA
Kardanv. 10
461 38 TROLLHÄTTAN


Bildelslagret I Trollhättan AB
Grafitv. 4
461 38 TROLLHÄTTAN


Rohdins Automobile Service AB
Industrig. 1
461 37 Trollhättan


Ralphs Däck
Mjölnareg. 4
461 32 TROLLHÄTTAN


Däckteam
Kardanv. 66
461 38 TROLLHÄTTAN


Däck & Fälg
Kardanv. 66
461 38 TROLLHÄTTAN


Euromaster
Montörv. 9
461 37 Trollhättan

Annons:

Begagnade fälgar i Trollhättan

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Trollhättan. För att ta reda på vilka däckföretag i Trollhättan som eventuellt säljer begagnade fälgar i Trollhättan rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Trollhättan

I Trollhättan fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Trollhättan.

Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Yta: 2 377,58 hektar
Invånarantal: 46457, år 2010

Här kan du också läsa mer om Trollhättan om du vill veta mer om Trollhättan som inte handlar om fälgar.

I Trollhättan fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Trollhättan som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: