Fälgar i Ucklum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ucklum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ucklum. Om du befinner dig i eller i närheten av Ucklum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ucklum. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ucklum.
Annons:

Fälgar i Ucklum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ucklum.

Ucklum Bilskrotning AB
Prästgärde
444 94 Ucklum

Annons:

Begagnade fälgar i Ucklum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ucklum. För att ta reda på vilka däckföretag i Ucklum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ucklum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ucklum

I Ucklum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ucklum.

Ucklum är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Ucklums socken, belägen i jordbruksbygd i en dalgång, 11 km öster om Stenungsund.

Yta: 29,96 hektar
Invånarantal: 255, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ucklum om du vill veta mer om Ucklum som inte handlar om fälgar.

I Ucklum fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ucklum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: