Fälgar i Vänersborg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vänersborg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vänersborg. Om du befinner dig i eller i närheten av Vänersborg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vänersborg. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vänersborg.
Annons:

Fälgar i Vänersborg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vänersborg.

Your Car i Vänersborg AB
Stampg. 8
462 73 VÄNERSBORG


Däckservice
Regementsg. 36
462 32 Vänersborg


Däckteam
Regementsg. 36
462 32 Vänersborg


Euromaster
Öxnered 1
462 61 Vänersborg


Johansson & Fors Däckservice AB/Däckpartner
Tenggrenstorpsv. 10
462 56 Vänersborg


Jonassons Bilverkstad AB
Parallellg. 56
462 32 Vänersborg


Brandt Ford LandRover
Stampg. 12 Trestad Center
462 73 VÄNERSBORG

Annons:

Begagnade fälgar i Vänersborg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vänersborg. För att ta reda på vilka däckföretag i Vänersborg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vänersborg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vänersborg

I Vänersborg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vänersborg.

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vänersborg om du vill veta mer om Vänersborg som inte handlar om fälgar.

I Vänersborg fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vänersborg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: